Sobre nosaltres

Des de 1983.

Aviram Balaguer va néixer el 1983, gràcies a la fundació del Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès, i des de llavors estem al servei dels nostres clients.

Treballem tant amb clients particulars, com bars i restaurants i els hi oferim la millor qualitat i el millor servei.

Oferim un gran ventall de productes, en especial d’aus com el pollastre i el gall d’indi, i una gran varietat d’ous. També tenim carn de conill i diferents elaborats propis com pinxos, fajitas i tota mena d’arrebossats.

Des d’Aviram Balaguer apostem per fer-te el dia a dia més fàcil, per això oferim un servei gratuït de picar carn, per tal d’elaborar hamburgueses i salsitxes, i també disposem del servei de graella, per tal d’oferir pollastre, conill i altres a l’ast.

Ens preocupem pel benestar animal i pel planeta, per això només treballem amb granges respectuoses tant en la cura dels animals com en el medi ambient.

PROFESSIONAL

30 anys d'experiència

Aviram Balaguer va néixer el 1983, i des de llavors oferim la millor qualitat i un servei immillorable als nostres clients.

RESPECTE

Benestar animal

Per oferir una carn de gran qualitat, treballem amb granges de km.0 i respectuoses amb la cura dels seus animals.

COMODITAT

Servei a domicili

Mitjançant la botiga en línia i l’aplicació d’Artesans en Xarxa podràs fer la teva comanda online i t’ho portarem a casa. 

Ens trobaràs a la parada 24-25 del Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès.